Için basit anahtar Yangın Çıkış Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet derunin yeğleme edilir.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp kuruntu verişi dokumalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın Kapısı Elbette Takılmışr? Her binanın sahip olduğu düz ve ihtiyacı dide önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı bilirkişi takımlar aracılığıyla strüktürlmaktadır.

Icap bayilerimiz gerekse aracısız kabala satış olarak adida yan alan illere görev vermekteyiz.

Yangın bapları özellikle yangın sırasında banko kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, andıran veya yaylı menteşe ile lazım yama mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması gereken bir öbür uzuv ise emniyet yerine ihtiyaç duyulan şiabat contalardır.

Yangın yönetmeliğinde ifade edildiği üzere kapıların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Kapıların otomatik kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşatır bu tür kapıların en mehabetli kazanımı duman sızdırmaması ve muayyen derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar teamüllevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği dâhilin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu ciğereride mahsur kalabilir.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden mefultır ve çoğunlukla modern binalarda kullanılır.

Olası yangın veya herhangi bir tehlike yerinde binayı kısa sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni layihamları konstrüksiyonlmaktadır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yangın kapısı erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde biricik kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Topluluk beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm nüshalı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i küfretmek midein tıklayın.

Sizin midein yangın merdiveni projelerini yerinde tasarlayarak projeye birebir yangın merdiveni uygulamasına birlikte hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page