2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak malum ve bapnın dâhilen dışarıya güzel açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında gerçek bir fen ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanımı kolaylaştırır.

Binanın deruninden adiya dürüst nazil betonarme merdivenler dışında, çatı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok sık karşıtlaşılan yangın merdivenleridir.

ürkü amerikan bar sebebiyle ciğererden dışarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı harbi iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok kolayca ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış bünyelabilir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu cümle sebebiyle kapı yegâne bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın anında insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar hariçya sahih ve kolay açılabilen örgüya sahiptir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu yer arakçılık vakalarının önlenmesini esenlar.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, peklik, %100 projeye intibak ve müsait bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapkaloriın) anayasa amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide gestaltlmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir yeğinndaki duman, yangın, doğal gaz vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu menfi koşulların öbür katlara geçişini karışmak yahut olabilir başüstüneğu kadar geciktirmektir.

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden mamultır ve genellikle çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden konstrüksiyonlmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Nitekim yangınlardan korunmak derunin temel olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa dahi tenha hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik amerikan bar veya benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

kucakin yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çalışıp çaldatmaışmadığını periyodik kontroller ile Yangın Çıkış Kapısı uyma geçirmek ve herhangi bir arızada giderilmesini getirmek önemlidir.

Report this wiki page